1

Tüketici haklarına saygılıyız, kullanıcı memnuniyeti odaklı ve yasalara uygun hareket ederiz.

2

Sahte ve taklit ürünlerin satışı ile mağazalar arasında haksız rekabeti engellemek için Marka Koruma Merkezi ile orijinal ürüne %100 destek veriyoruz.

3

Türkiye’de ilk ve tek olan 7/24 çağrı merkezimiz ile kesintisiz bir iletişim kanalı sunuyoruz. Her zaman ulaşılabiliriz.

4

Ödeme Koruma Sistemi ile alışverişini tamamlayıp onay verdikten sonra paran mağazaya aktarılır. Bu süreçte ödemelerin n11 güvencesinde olur.

5

Sadece aktif ticarette olan şirketlerin mağaza açıp satış yapabildiği, kontrol edilen ve güvenilir bir “Açık Pazar” sunuyoruz.

6

Dünyada bir ilki Türkiye’den başlatarak market ürünlerini dakikalar içerisinde kullanıcılarla buluşturan Getir ailesine katılan n11, yenilikçi yaklaşımı ve hizmetleriyle e-ticarete yön vermeye devam ediyor.

7

Mağazalar ve Alıcılar, n11 ile tüm soruları için Destek Merkezlerine danışabiliyor. n11 mağazalara ücretsiz eğitim hizmeti veriyor.

8

Kişisel verilerini güvenli bir şekilde saklar, korur ve asla iznin dışında kullanmayız.

9

n11’de sadece B2C (şirketten kişiye satış) mümkün olduğu için, hem vergi kaybını hem de mağduriyetleri engeller, sorumluluk alırız.

10

Sana en iyi hizmeti sunmak için hep mükemmelin peşindeyiz. Hatalarımızdan ders alıyor ve daha iyisi için çalışıyoruz. Seni dinliyor, öneri ve yorumlarınla platformumuzu geliştiriyoruz.

11

Türkiye’nin Açık Pazarı olarak e-ticarete katma değer sağlayacak kullanıcı odaklı yeni hizmetler geliştirerek öncü olmaya çalışıyoruz.